dilluns, 25 de gener del 2016

Concurs sobre en Cervantes

CONCURS SOBRE MIGUEL DE CERVANTES
Aquest any, 2016 farà 400 anys de la mort d’en Miguel de Cervantes Saavedra (22 d’abril de 1616), per aquest motiu des de la biblioteca de l’escola volem organitzar durant el segon i tercer trimestre un concurs. Aquest concurs està adreçat al alumnes de Primària. L’objectiu és que coneguin l’autor i la seva obra formant un àlbum de cromos.
Cada dilluns lectiu i si és festiu dimarts, a partir del dia 25 de gener, sortirà una pregunta diferent anunciada en el vestíbul i a la biblioteca. Hi haurà 10 preguntes i el concurs s’acabarà a l'abril.
Alumnes de Cicle Superior i Cicle Mitjà:
Quan un alumne/a cregui saber la resposta podrà escriure la resposta juntament amb el seu nom, cognoms i curs en una papereta i l’introduirà en unes bústies que es posaran en l’entrada i en la biblioteca. El divendres es retiraran les paperetes amb les respostes. Si l’han contestat bé se’ls hi farà arribar dos cromos que narren la vida d’en Miguel de Cervantes, i podrà enganxar-los en el seu àlbum. La primera setmana es donarà l'àlbum per enganxar els cromos.
Alumnes de Cicle Inicial:
Es treballarà la pregunta de cada setmana amb les diferents tutores i buscant la resposta entre tots a la biblioteca, Internet...
A la classe disposaran d’una cartolina gran on podran enganxar els cromos que vagin guanyant cada setmana.


Els cromos són antics, els donaven amb la xocolata Torres al segle passat. A cada cromo hi ha una frase explicant una part de la vida d’en Cervantes.


A la biblioteca també trobareu les novetats que es vagin editant per aquestes edats sobre en Cervantes i la seva obra.
La primera pregunta és:
Quin és el nom sencer de Cervantes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.